Friday, August 31, 2007

Arrived in Bangkok

Super buffet in the renaissance hotel

Thursday, August 30, 2007


31 Aug. Kuala Lumpur - Bangkok

Maleisie is in feest stemming aangezien het land op de 31Aug haar 50 jarig onafhankelijk viert (onafh. van Engeland). Vandaag zijn de dames gaan shoppen in China town. Tassen, shirts, etc lekker nep maar goedkoop. De heren zijn met de kids naar het aquaria gegaan. Fantastisch om daar in een groot basin haaien, roggen, etc te zien zo dichtbij! Al vroeg in de namiddag vertrokken naar het vliegveld voor onze vlucht naar Bangkok. Het zit er bijna op! In Bangkok verblijven we in het Novotel naast het vliegveld. Nou dit hotel is luxer dan ieder ander Novotel. Hier kan zelfs een 4 **** hotel in Nederland niet aan tippen. Heerlijk buffet gehad met sushi etc. Morgen weer vroeg op want om 11:30 vertrekt onze 12 uur durende vlucht terug naar Dusseldorf. Welterusten. !! We moeten wel Sammy haar knuffelbeer achterlaten want Mickey' s rugzak is nog in Maleisië!! Hopelijk wordt die naar NL verstuurd? Fingers X-ed

Terug in kuala lumpur

Vanochtend vroeg opgestaan, boot vertrok al om 09:00. Sammy moest op de boot overgeven en Mickey kwam nadat we aangekomen waren op het vliegveld (na ong 2.5 uur in een taxi ) dat hij zijn rugzak vergeten was! Rugzak gevonden en nu maar hopen of die morgen aankomt in het hotel? We worden zo opgehaald op het vliegveld om ons naar het hotel te brengen. l
Ahh het regent

Bezoek op ons balkon

Nog net voordat we vertrekken komt  iemand ons gedag zeggen op ons balkonnetje

Wednesday, August 29, 2007

Aug 27-29 Redang island

De afgelopen dagen stonden wederom  in het teken van chillen, zwemmen, lekker eten (' avonds een uitgebreid buffet) en snorkellen. De kids vermaken zich ook met hun yahzee competitie.  Gisteren 29e wel een jungle tochtje gemaakt, ruim een uurtje lopen en vooral zweten door de bush bush en terug met een boot. tim en Mickey mochten zelfs even aan het roer! Temp is goed oplopend naar de 40C, gisteren was het wel bewolkt en in de avond kwam het met bakken naar beneden. 

Sunday, August 26, 2007

23-25 Aug (lang tengah - redang)

De laatste twee dagen in d'coconut stond wel in het teken van verhuizingen aangezien we elke nacht weer in een andere kamer moesten slapen. Dit had te maken met het feit dat we een nacht extra moesten smokkellen. We hadden 3 nachten geboekt maar we hadden er 4 nodig alleen de 4e nacht was al volgeboekt. Uiteindelijk dus gelukt. Het Resort straalde een oase van rust uit, wat een beetje werd verstoord (positief) door onze kids die de hele dag wel druk waren in het zwembad met bommetjes duiken lekker druk doen. Heerlijk chillen onder een palmboom (wel gevaarlijk want er viel wel eens een cocosnoot uit), snorkellen, lezen, etc.
Gisteren met een bootje naar Redang gevaren, fantastisch om weer in de Laguna Resort terug te zijn (we zijn hier vorig jaar ook geweest). Schone kamers, warme douche, uitgebreide buffet, en gin/tonic! Het weer wordt ook steeds beter in de zin van onbewolktheid maar ook dus warmer 35C+. Ook voor de avond is er wat meer Entertainment, floor en sammy hebben opgetreden zingend dancing queen van abba en de heren live voetbal op een groot scherm manu city - arsenal. Helaas geen Internet om fotos te versturen. Heerlijk !!! (Esther en ik zijn wel inmiddels vol geprikt door de muggen, waarom??)

Saturday, August 25, 2007

Arrived on Redang Island

Heerlijk om weer een paar dagen in de Laguna Resort te verblijven!

Thursday, August 23, 2007

Dinsdag hebben we afscheid genomen van BuBu's en een nieuw avontuur gestart bij 'd Coconut Resort. Het Resort bestaat uit twee gedeeltes de oost (oud) en de west (nieuw) wing. De eerste twee dagen hebben we onze kamers aan de west wing. Er hangt hier een heerlijke sfeer van rust en een hoog bounty gehalte! We hebben ons laten informeren dat de eerste robinsön hier is opgenomen. De kids vermaken zich de gehele dag in het zwembad en de oudjes genieten op een bedje al lezend van het strand, de azuur blauwe zee, en de palmen. Esther komt helemaal tot rust slaap gaap etc. Floortje heeft wat last van haar stoelgang en voelt zich niet lekker, dus op rantsoen met droog brood en water. Toch allemaal iets anders dan bubu's. Wat een vakantie, we hebben het gevoel dat we al weken weg zijn en we zitten pas bijna op de helft. Groeten uit paradise Island!!

Tuesday, August 21, 2007

Welcome on pulau lang tengah

Welcome on pulau lang tengah
Welcome on pulau lang tengah,
originally uploaded by Goofy99.
What a great place!!!

Welcome on pulau lang tengah

What a great place!!!

Monday, August 20, 2007


19/8/07 en 20/8/07 Dag 7 en 8 (Bubu’s, Perhentian Island)

Esther: Tijd om even niets te doen......lekker luieren op het strand. De kinderen lezen ongewoon veel. Tim heeft al zijn boeken al uit (als dit een voorbode is voor aankomend jaar groep 8 cito toets.....?!) Van al dat niets doen wordt je natuurlijk heel loom en sloom. Er komt ook niet veel meer uit onze monden dan goh, oh, heb je honger?, hoe ver ben je in je boek?.......Heerlijk dit is echt ontspanning. Lichaam en geest komen steeds meer in balans en alle moeheid verlaat onze lichamen. Zelfs bij onze twee jongens, die anders enorm kunnen hyperen. Peg vandaag een heerlijke massage (zaten nog wat ‘knopen’ die weggemasseerd moesten worden). Ik heerlijk een pedicure behandeling. Zo schattig, de tenen van de meiden werden tevens gelakt. De mannen vandaag een heuse ‘jungle trekking’ gemaakt. Dwz een tocht door de bush bush van het ene deel van het eiland naar het andere deel. Gelukkig voor Robert zijn ze geen slangen tegengekomen!! ’s Avonds als gewoonlijk heerlijk gegeten.

Wat een fantastische keuken heeft dit ‘resort’. Totaal geen luxe als het gaat om comfort, maar de keuken is fenomenaal! Zelf Floortje vindt de Maleisische keuken (garnalen, rijst) heerlijk! We zijn de laatste dag van de eerste etage naar de begane grond verhuisd. Morgen gaan we een nieuw avontuur tegemoet, een nieuw eiland, ongeveer een uur varen. We zijn benieuwd!!!!!!!!!!!

Saturday, August 18, 2007


18/8/07 Dag 6 (Bubu’s, Perhentian Island)

33c – bewolkt

Eindelijk Wifi connectie!! Gisteren wel een WEB code gekregen van BuBu’s GM (is trouwens een nederlander! Die al een tijdje rondzwerfd in Azie / Maleisie) die werkt. Vandaag besloten om maar weer met een bootje iets te gaan ondernemen. We werden afgezet op een afgelegen baaitje, Turtle Beach, aan de overkant, om de snorkellen. Een echte waoawww experience!!! Hier krijg je echt een ‘robinson’ gevoel, hagelwit strand, azuur blauwe zee met op de achtergrond de donker groene jungle. Hier hebben we 11.000+ km voor gereisd!! Begrepen niet dat we hier vorig jaar niet waren geweest aangezien het eigenlijk naast het Perhentian Island resort ligt. Vanavond ons laten verrassen met een vis BBQ, shark, baracuda, blue marlin, king prawns, etc.... , met een flesje witte wijn wat een genot. De kids hebben zich ook nog kunnen vermaken met de vuurdansers, een klein dans feestje op het strand. Gek maar hij is tot nu toe (23:00PM) droog gebleven.


17/8/07 Dag 5 (Bubu’s, Perhentian Island)

33c – bewolkt, ’s avonds een buitje

Gelukking is het vandaag een bewolkte dag aangezien er wat ruggetjes (oa Peter en Sammy Jo) toch wel wat schaduw kunnen gebruiken. Na enkele uren onder de parasol bij BuBu te hebben gelegen, besloten om naar de overkant te gaan, richting Perhentian Island resort. Onze tuk tuk taxi bootje bestuurd door een klein jochie van nog geen 10 jaar bracht ons in nog geen 10 minuten voor 60 ringring bij onze bestemming. Leuk om ook hier weer even terug te zijn aangezien wij hier vorige jaar ong. een week met de hele club gezeten hadden. Helaas voor onze tuindorp buurvrouw Pickkers wat kleding, die zij een paar weken geleden vergeten was als gast van dit resort, was niet meer in de bak gevonden voorwerpen. Klein voettochtje gemaakt naar een naast gelegen resort, snorkellen (altijd mooi hier met als verrassing een rog), lunchen en zo weer terug richting Bubu’s. De gin-tonics smaakten wel bij terugkomst.16/8/07 Dag 4 (Bubu’s, Perhentian Island)

33c – licht bewolkt, ‘s avonds een tropische regenbui

De eerste volle dag lekker aan het strand. Zon, azuur blauwe zee met een zeer aangename temparatuur, strand waar je niet struikeld over andere toeristen, heerlijk chillen. Goed gevoel dat het zoals vorig jaar was, dezelfde sfeer, tentjes, etc... alleen, en dat was wel een verrassing, er stond nogal was oud ijzer (kraan, hei-machine) voor de deur omdat er een aanleg steiger in ‘volle’ aanbouw is. Groot achitectonisch kunstwerk. Nu is het zo dat je met een klein bootje wordt opgepikt van de jetty die je dan vervolgens zo half in de zee half op het strand afzet. Het is dus geen overbodige luxe. Was wel een leuk gezicht toen wij gisteren werden opgepikt, wij met onze grote samsonites ipv een rugzak (Perhentian Island is vooral een backpackers eiland). ’s Avonds, we konden het haast niet geloven maar er was wat entertainment op het standje bij BuBu’s, een optreden van drie ‘vuur jongleurs’. De meiden vonden het prachtig en al meedansend genoten ze mee. Wederom zoals gisteren ook vanavond onweer een een fikse bui.

15/8/07 Dag 3 (Bangkok-KL-Perhentian Islands)

30c+ - licht bewolkt, ’s avonds een tropische regenbui

Na een korte nachtrust, aangezien we het niet konden laten om eerder die avond een bezoek te brengen aan de top restaurant – bar van Lebua, wat zich buiten op de bovenste etage (ong. 250m hoogte!!) bevindt, een lange dag “taxis, planes, and boats” voor de boeg. Wekker om 03:30am gezet want eerste vlucht van Bangkok naar KL vertrok om 07:00. Na wat uurtjes op het vliegveld van KL te hebben gehangen pas om ong. 15:00 doorgevlogen naar Kota Bharu aan de oostkant van Maleisie. Zoals van tevoren geregeld stond er al iemand klaar van Bubu’s om ons vervolgens naar Kota Besut te rijden waar wij uiteindelijk met een jetty al stuiterend over de Chinese Zuidzee, om ong. 18:00 bij Bubu’s werden ontvangen met een cocktail...Was een lange trip maar we weten dat het de moeite loont. De kids waren blij dat na het avondeten het licht uit ging.

Thursday, August 16, 2007

Wednesday, August 15, 2007

Flight FD3571 BKK-KUL

Met slaap korrels in de ogen in het vliegtuig gestapt (06:30), na een korte nachtrust van nog geen 4uur. Konden het niet laten om gisteravond een cocktail te drinken buiten op 250m hoogte, met fantastisch uitzicht over Bangkok. Een wooww experience!

14/8/07 Dag 2 (Bangkok)

30c – licht bewolkt. Geen internet

Licht verslapen...10:15. Peter & Esther snel even met Floor naar een clinique, voor een bezoek aan de tandarts (gaatje gevuld ter voorkoming van een ontsteking). ’ s Middags wat geroken van Bangkok city...een bootje over de Chao Phraya River, racend met twee tuk tukjes een sightseeing tour; black buddha (is inmiddels volgeplakt met goud, wij hebben er nog meer goudblaadjes opgeplakt, want dat brengt geluk), de vrouwen verwend bij een handelaar in bling bling, snel naar MBK (shopping centre) wat we zonder success (niet gevonden wat we zochten) gedag hebben gezegd om weer terug te tuk tukken naar onze Crib, Lebua.

13/8/07 Dag 1 (aankomst in Bangkok)

30c – Bewolkt, heel even een bui om 18:00. Geen internet

Mickey: Gisteren kwamen we om 10:00 uur aan. Bij aankomst stond iemand van ons hotel ons op te wachten, die bracht ons met een busje naar ons hotel.

Het is een heel mooi groot hotel, Lebua in het centrum van Bangkok.

We zitten met z’n allen in een hele grote kamer (een suite met 2 slaapkamers en 2 badkamers, zo groot als een appartement) op de 56e verdieping.

Vanuit onze hotel kamer kan over heel Bangkok kijken, nog nooit ’s avonds zo’n mooi uitzicht gehad met heel veel lampjes. ’s Middags na een heerlijke lunch gingen we lekker zwemmen (een groot buiten zwembad). Ik denk dat dit het mooiste hotel is waar we tot nu gezeten hebben.

Monday, August 13, 2007

Meet our cribs

Vlucht LT750

Vlucht LT750
Vlucht LT750,
originally uploaded by Goofy99.

Vlucht LT750

Vlucht LT750
Vlucht LT750,
originally uploaded by Goofy99.

Aankomst in Bangkok

Aangekomen in Bangkok na een vlucht van ongeveer 11uur. Eerste vlieg  ervaring met LTU, niet slecht jammer maar voor de wijnen moet je wel betalen. Je blijft een Hollander...  

Friday, August 10, 2007

In the office

In the office
In the office,
originally uploaded by Goofy99.

Flickr

This is a test post from flickr, a fancy photo sharing thing.